Adopteer een dier!

Om ons hoofd boven water te kunnen houden in een maatschappij waar helaas steeds meer dieren de dupe worden van impulsaankopen, hebben wij het 'adopteer een dier' initiatief opgestart binnen onze stichting.

Dit betekend dat je voor een klein bedrag per maand een van onze dieren op afstand kunt adopteren. Afhankelijk van de pakketkeuze krijgen adoptanten naast een mooi adoptiecertificaat extra presentjes, privileges (zoals het voeren van hun adoptiedieren) en zijn zij welkom op speciale adoptantendagen.

Adoptiedieren

aiko

Spreekt een andere “taal” dan zijn soortgenoten

poppy

Werd in de stromende regen achtergelaten

Alvin en Eleanor

Werden gedumpt omdat ze teveel kabaal maakte

Ryu

Getraumatiseerd door te kleine huisvesting

jela

Werd onterecht bestemd als agressief

Naia

Slachtoffer van langdurige stress

reptar

Werd zwaar verwaarloosd door onkunde van zijn eigenaar

lilo en stitch

Broer en zus met een hechte band

bubba

Was maar kort een gewenst verjaardagscadeau

Adoptie pakketten

pakket 1

Kosten: normale adoptieprijs

pakket 2

Kosten: € 10,00 per jaar bovenop de adoptieprijs

• 3 maandelijkse update inclusief foto en update over het welzijn van het dier
  • Naamsvermelding op onze website en bij het verblijf

pakket 3

Kosten: € 20,00 per jaar bovenop de adoptieprijs

• 3 maandelijkse update inclusief foto en update over het welzijn van het dier
  • Naamsvermelding op onze website en bij het verblijf
  • Eenmalig een vleermuis sleutelhanger
  • 1 x per jaar een privé rondleiding waarbij je (indien mogelijk) je dier mag voeren

Adoptievoorwaarden

• Bij bijzondere omstandigheden (familie, overlijden, etc.) is het mogelijk om de adoptie binnen het adoptietermijn schriftelijk (per mail) stop te zetten.