Meeloopochtend

Wij bieden kinderen vanaf 8 jaar de mogelijkheid om een ochtend mee te draaien met onze vrijwilligers.
Tijdens dit dagdeel mogen de kinderen meekijken achter de schermen en mee helpen bij het voeren van o.a. de nachtdieren en de reptielen.
Dit gebeurd uiteraard onder strikte begeleiding, wat inhoud dat kinderen alleen mee kunnen lopen als er voldoende vrijwilligers aanwezig zijn.

De meeloopochtend is van 10:00 tot 13:00 uur, aangezien wij gedurende dit dagdeel de meeste dieren voeren.
Rond 11:00 uur staat er een pauze ingepland van 15 minuten, het is de bedoeling dat de kinderen hier zelf eten voor meebrengen.

Aan het eind van de ochtend ontvangt de deelnemer een certificaat en een cadeautje als aandenken.

Voor de meeloopochtend vragen wij een vergoeding van €65,- per kind.

Wil je een ochtend reserveren of wil je meer informatie?
Vul dan het onderstaande contactformulier in.