Dierenpresentaties


Stichting Carnivora biedt jong en oud de mogelijkheid om kennis te maken met de wonderbaarlijke wereld van de reptielen. Een ontzettend leuk idee voor o.a. familiedagen, buitenschoolse opvangcentra, vakantie-instellingen, bedrijfsopeningen/open dagen en bedrijfsuitjes!

 

De dieren die wij hebben uitgekozen voor onze dierenpresentaties zijn handtam en zijn het gewend om in de buurt van mensen te zijn.Wij zullen op de dag zelf de dieren zorgvuldig selecteren. Dit doen wij op basis van het humeur en de lichamelijke toestand van het dier (denk hierbij aan bijv. vervellingsperiodes). Zo kunnen wij deelnemers een veilige kennismaking met de dieren bieden. Tijdens de kennismaking met deze bijzondere dieren zullen wij met de deelnemers sparren over onderwerpen als bijvoorbeeld voedsel, gezondheid en veiligheid, om hun zo te voorzien van de basis-informatie rondom het desbetreffende dier.

 


Verder bieden wij de deelnemers de unieke mogelijkheid om de dieren aan te raken en er eventueel mee op de foto te gaan, waarbij de gouden regel luid: het mag, het moét niet!

 

 


Pakket 1

Prijs: € 75,00

Tijdsduur: 1 uur

Groepsgrootte: 10-20 personen

 

Tijdens deze dierenpresentatie krijg je uitleg over diverse diersoorten en de mogelijkheid om deze dieren aan te raken en ermee op de foto te gaan. Tot slot krijgen alle deelnemers een herinnering aan dit bijzondere arrangement.

Pakket 2

Prijs: € 100,00

Tijdsduur: 1,5 uur

Groepsgrootte: maximaal 30 personen

 

Tijdens deze dierenpresentatie krijg je uitleg over diverse diersoorten en de mogelijkheid om deze dieren aan te raken en ermee op de foto te gaan. Na de uitleg en interactie met de dieren krijgen de kinderen een quiz, met hierin vragen over de diersoorten die ze zojuist hebben ontmoet. De winnaar van de quiz mag een klein prijsje uitkiezen.

 

Tot slot krijgen alle deelnemers een herinnering aan dit bijzondere arrangement.

 


Reiskosten

Binnen de gemeente Peel en Maas vragen wij geen reiskosten, voor locaties buiten de gemeente Peel en Maas vragen wij €15,- reiskosten. Voor afstanden van 20 km of meer vragen wij aangepaste reiskosten.