SLANGENANGST

Ofidiofobie (oftewel slangenangst) is iets wat wij regelmatig tegenkomen tijdens ons werk. Voor mensen die graag aan hun angst willen werken, hebben wij workshops ontworpen waarbij met behulp van soort specifieke informatie en hulpmiddelen de angst wordt gereduceerd. Door onze vakkennis en jarenlange ervaring voorzien wij cursisten van de juiste informatie en scheiden wij fabels van feiten. Hierdoor verlies de angst zijn kracht en zien cursisten het dier in een ander licht.

Wij bieden deelnemers individuele workshops van 2 uur durende sessies waarbij het de deelnemer vrij staat om hun partner of een vriend(in) mee te nemen ter ondersteuning. Indien gewenst is het ook mogelijk om de workshop voor 2 personen te volgen, bijvoorbeeld samen met je partner of een vriend(in). Deze workshop is te volgen voor €120,- euro per sessie.

 

De belangrijkste regel tijdens de sessies is dat de deelnemer de regie zelf in handen heeft. Er zal NOOIT iets gebeuren waarbij de deelnemer zich niet prettig voelt, maar gaandeweg de sessie worden uiteraard wel gezamenlijk grenzen opgezocht om de angst te kunnen verminderen. Het aantal sessies is afhankelijk van de grootte van de angst, ervaring leert dat 1 á 2 workshops meestal voldoet.

 

Wij hebben diverse rustige, ongevaarlijke slangen van diverse formaten, die wij gaande weg de sessie gaan inzetten. Het hanteren van een slang is voor veel deelnemers het “einddoel,” maar het vast houden van een slang is géén vereiste om over je angst heen te komen. Het is een mooi doel, maar het is géén verplichting!

 

informatie workshops

Maandag t/m vrijdag:                      19:00 tot 21:00 uur

Tijdsduur:                                           2 uur per sessie

Prijs per individuele sessie:            € 65,00 

Prijs per tweepersoonssessie:       € 120,00


LET OP! ONZE WORKSHOPS WORDEN NIET PSYCHIATRISCH ONDERSTEUND EN ZIJN HIERDOOR NIET GESCHIKT VOOR EXTREME VORMEN VAN Ofidiofobie.