Pixel en Catootje de witbuikegels

pixel en catootje

Soms lees of hoor je een verhaal dat oprecht je hart breekt, zoals het verhaal van Pixel en Catootje.

 

In september 2017 kwam Pippa bij haar eigenaresse wonen, een jongedame die zielsveel van haar ging houden en haar voor geen goud wilde missen. Ruim een maand later was de verrassing dan ook groot toen Pippa compleet onverwacht twee meisjes genaamd Pixel en Catootje ter wereld bracht. Vlak daarna kwam de eigenaresse tot de conclusie dat ze allergische reacties kreeg. In de veronderstelling dat het een onschuldige variant van “Hedgehog Hives” waren (een allergische reactie op egels, met name hun stekels), nam de eigenaresse extra medicatie in.

 

Maar na een bezoekje aan de arts bleek dat de allergie zo heftig was dat ze er urticaria (galbulten) van kreeg! Gepijnigd door deze conclusie, maar vastberaden om zorg te blijven dagen voor de dames waar ze zielsveel van hield, kreeg ze sterkere medicatie. Door de jaren heen werd de allergie ergeren de voorgeschreven medicatie steeds zwaarder, maar gelukkig hielp de medicatie goeden kon de eigenaresse haar vriendinnetjes blijven verzorgen en hanteren...

 

Tot ze zwanger werd en noodgedwongen moest stoppen met de medicatie, met als gevolg dat ze de dames niet eens meer kon aanraken. Met pijn in haar hart heeft de eigenaresse toen het besluit moeten nemen om de dames af te staan. Gelukkig konden de dames bij ons terecht, een bekend adres voor de eigenaresse, iets wat voor een héél klein beetje de pijn verzacht.

pixel en catootjes buddies


VOORWAARDEN OM PIXEL EN CATOOTJES BUDDY TE WORDEN

  • Wij hanteren een termijn van minimaal 1 jaar. Je contract wordt daarna automatisch verlengd voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 1 maand.
  • De buddy-periode kan iedere kalendermaand ingaan.
  • Bij bijzondere omstandigheden (familie, overlijden, etc.) is het mogelijk om de buddy-verbintenis binnen het termijn schriftelijk (per mail) stop te zetten.
  • De buddy-periode gaat in zodra de eerste betaling is gedaan.
  • Mocht je niet aan de betaling van de maandelijkse termijnen kunnen voldoen, dan dien je contact op te nemen met ons.
  • Indien een dier overlijd binnen het buddy-termijn, mag de buddy een ander dier kiezen binnen dezelfde prijsklasse.
  • Is er sprake van naamsvermelding dan word de naam vermeld bij het verblijf voor het desbetreffende dier én bij het dier op onze website.
  • De betaling loopt maandelijks of jaarlijks via automatische incasso. 
  • Stichting Carnivora behoud het recht om ten alle tijden te stoppen met de buddy-verbintenis.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.