Goliath de Sporenschildpad

over goliath

Toen zijn eigenaar aan een nieuwe baan begon bleek hij geen tijd meer te hebben voor Goliath. Hij besloot hem in eerste instantie te koop aan te bieden. De zoektocht naar een geschikt nieuw thuis bleek echter lastig omdat sporenschildpadden erg groot maar vooral heel oud worden.

Toen hij met ons in contact kwam veranderde hij van gedachten. Een liefdevol thuis bleek belangrijker dan geld.

Hier is Goliath een van de favorieten van de vrijwilligers en stagiaires. Tijdens de pauzes komt hij er geregeld gezellig bij zitten.

goliath'S buddies

VOORWAARDEN OM GOLIATH'S BUDDY TE WORDEN

• Wij hanteren een termijn van minimaal 1 jaar, met daarna de mogelijkheid tot verlenging.
  • De buddy-periode kan iedere kalendermaand ingaan.
  • Bij bijzondere omstandigheden (familie, overlijden, etc.) is het mogelijk om de buddy-verbintenis binnen het termijn schriftelijk (per mail) stop te zetten.
  • De buddy-periode gaat in zodra de eerste betaling is gedaan.
  • Na 1 jaar ontvangt de buddy automatisch een email met de vraag of de buddy wil verlengen of de overeenkomst wil stop zetten.
  • Indien een dier overlijd binnen het buddy-termijn (1 jaar), mag de buddy een ander dier kiezen binnen dezelfde prijsklasse.
  • Stichting Carnivora behoud het recht om ten alle tijden te stoppen met de buddy-verbintenis.