Jeckyll de koningspython

over JECKYLL

Jeckyll is als impulsaankoop samen met zijn nestgenootje Hyde op een jonge leeftijd bij stichting Carnivora komen wonen. Zoals alle koningspython, waren Jeckyll en Hyde kieskeurige eters. Maar door onkunde van hun voormalige eigenaren bleken ze een bijzondere gewoonte te hebben ontwikkeld; namelijk het opeten van lichaamsvreemde voorwerpen. Als gevolg hiervan is Hyde helaas vlak na binnenkomst overleden door ernstige complicaties van een verstopping.

Inmiddels weten we van Jeckyll dat hij geneigd is om bepaalde soorten bodembedekking te eten. Het was dan ook een grote uitdaging om hem dit af te leren. Doordat hij zijn bijzondere dieet inmiddels heeft ingewisseld voor het standaard slangen dieet, kan hij eindelijk opgroeien tot de grote, sterke koningspython die hij hoort te zijn.

jECKYLL's adoptiefamilie

Jeckyll is geadopteerd door:

ADOPTIEVOORWAARDEN OM JECKYLL TE ADOPTEREN