Fiona de kleine egeltenrek

over fiona

Fiona is bij stichting Carnivora komen wonen als het nieuwe vriendinnetje van onze mannelijke tenrek Shrek. Hoewel tenreks meestal solitair levend zijn, worden ze in gevangenschap vaak in koppels gehouden. Zo ook Shrek, die na het overlijden van zijn vriendinnetje alleen achterbleef. Doordat de eigenaren wegens tijdgebrek afstand namen van Shrek, kwam hij in zijn eentje bij stichting Carnivora terecht.

Al snel werd duidelijk dat Shrek door de rouw om zijn verloren vriendin slecht in zijn vel zat. Doordat hij weigerde te eten viel hij in een rap tempo af, daarnaast bleef hij continue op zoek in zijn nieuwe verblijf naar zijn overleden vriendinnetje. Nu Shrek is gekoppeld met Fiona, gaat het veel beter het hem. Hij heeft nu een vriendinnetje om gezamenlijk mee te eten en te slapen.

FIONA's adoptiefamilie

Fiona is geadopteerd door:

ADOPTIEVOORWAARDEN OM FIONA TE ADOPTEREN