Bubba de blauwtongskink

over bubba

Bubba was een verjaardagcadeau voor een kindje dat heel graag een reptiel voor zijn verjaardag wilde. Helaas was Bubba een aantal weken na de verjaardag niet meer interessant en liet het kindje hem op den duur volledig links liggen. De ouders hebben voor enige tijd de verzorging van Bubba overgenomen, maar ook dit werd al snel minder daar de ouders geen "klik" met Bubba hadden. Toen Bubba bij ons kwam wonen was hij ondervoed en had hij een longontsteking opgelopen door een veelte lage temperatuur in zijn voormalige verblijf. Bubba is gelukkig weer helemaal opgeknapt en geniet met volle teugen van zijn warmtelamp en lekkere, sappige kakkerlakken.

ADOPTIEVOORWAARDEN OM BUBBA TE ADOPTEREN