Alvin en Eleanor de suikereekhoorntjes

over alvin en eleanor

Alvin en Eleanor kwamen bij ons wonen nadat hun eigenaren tot de conclusie kwamen dat nachtdieren geen geschikte huisdieren zijn. Overdag waren ze amper te zien en ’s nachts maakte ze teveel kabaal waardoor dat hun eigenaren afstand van ze wilde doen.

Deze normaliter speelse, vlugge en energieke eekhoorntjes miste levenslust, doordat zij een gebrek aan speelruimte en speelattributen hadden. In hun grote verblijf bij stichting Carnivora kunnen ze actief klimmen, rennen in hun loopwiel en met sprankelende oogjes van tak naar tak “zweven.”

ADOPTIEVOORWAARDEN OM ALVIN EN ELEANOR TE ADOPTEREN