Aiko de wasbeerhond

over aiko

Aiko is bij de vorige eigenaar opgegroeid met (handtamme) wasberen, waardoor hij vergeten lijkt te zijn dat hij een wasbeerhond is. Hierdoor is hij voor een schemer-nachtdier overdag erg actief en zichtbaar, iets wat abnormaal is voor wasbeerhonden.

Deze leuke pluizenbol vind het erg leuk om samen met je te voetballen en als je geen tijd hebt om te spelen knabbelt hij aan je schoen zodat je hem zeker niet over het hoofd ziet. Zijn nieuwsgierige en enthousiaste karakter zorgt ervoor dat hij niet gecombineerd kan worden met andere wasbeerhonden, daar Aiko door zijn verleden een andere “taal” spreekt. Verder heeft hij een nog een bijzondere afwijking, hij heeft namelijk een extra teen. Dat maakt hem nog bijzonderder dan hij al is!

ADOPTIEVOORWAARDEN OM AIKO TE ADOPTEREN