Gastlessen

Stichting Carnivora heeft speciaal voor basisscholen een lespakket ontwikkeld wat in één gastles behandeld wordt.

In deze gastles krijgen de kinderen uitleg over wie stichting Carnivora is en wat de stichting precies doet. Daarnaast verstrekken wij informatie over enkele diersoorten die bij ons wonen.

Als de school dit toestaat nemen wij enkele dieren mee naar school. Tijdens de kennismaking met deze bijzondere dieren zullen wij met de kinderen sparren over onderwerpen als bijvoorbeeld voedsel, gezondheid en veiligheid om hun zo te voorzien van de basisinformatie rondom het desbetreffende dier.

Reiskosten

Binnen de gemeente Peel en Maas vragen wij geen reiskosten, voor plaatsen buiten de gemeente Peel en Maas vragen wij €10,- reiskosten. Voor afstanden van 30 km of meer vragen wij aangepaste reiskosten.

TIP!

Veel scholen kiezen ervoor deze gastles

te combineren met themaweken die betrekking hebben tot

(wilde) dieren en de natuur.