Ryu de Chinese wateragaam

over Ryu

Ryu’s eigenaar heeft hem afgestaan daar hij Ryu niet de tijd en ruimte kon bieden die hij nodig heeft. Speciaal voor Ryu hadden wij een mooi, ruim verblijf met waterval ingericht, maar na enige dagen merkte wij dat Ryu zich nog steeds niet op zijn gemak voelde. Dat was een groot probleem; Ryu was al veelte mager en bleef aangeboden voedsel weigeren.

Reptielen die jarenlang in een (te) klein terrarium hebben gezeten hebben vaak grote moeite om zich aan te passen aan een groter verblijf. Ze missen vaak de “steun” van de glazen wanden en voelen zich onveilig in een grote ruimte. Momenteel zit Ryu in een kleiner verblijf, tot hij toe is om naar zijn grote verblijf te verhuizen. Gelukkig voelt hij zich inmiddels wel thuis bij stichting Carnivora en is hij bijna op het juiste lichaamsgewicht.

ryu's BUDDIES

• Bouke Jonkers

VOORWAARDEN OM RYU'S BUDDY TE WORDEN

• Wij hanteren een termijn van minimaal 1 jaar. Je contract wordt daarna automatisch verlengd voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 1 maand.
  • De buddy-periode kan iedere kalendermaand ingaan.
  • Bij bijzondere omstandigheden (familie, overlijden, etc.) is het mogelijk om de buddy-verbintenis binnen het termijn schriftelijk (per mail) stop te zetten.
  • De buddy-periode gaat in zodra de eerste betaling is gedaan.
  • Indien een dier overlijd binnen het buddy-termijn, mag de buddy een ander dier kiezen binnen dezelfde prijsklasse.
  • De betaling loopt maandelijks of jaarlijks via automatische incasso.
  • Stichting Carnivora behoud het recht om ten alle tijden te stoppen met de buddy-verbintenis.