Lotje de Axolotl

over lotje

Lotje axolotl kwam jaren geleden, net als vele andere dieren via de dierenambulance bij ons. Zij en haar vriendjes aten heel slecht en bleken daarnaast ook nog een ernstige schimmelinfectie te hebben. Mede dankzij een schoon aquarium, medicatie en een gevarieerd dieet zijn ze er alle vier weer helemaal bovenop gekomen. Hun oude dag slijten ze nu vooral met het eten van hun favoriete snack, namelijk regenwormen!

lotje'S buddies

VOORWAARDEN OM LOTJE'S BUDDY TE WORDEN

• Wij hanteren een termijn van minimaal 1 jaar. Je contract wordt daarna automatisch verlengd voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 1 maand.
  • De buddy-periode kan iedere kalendermaand ingaan.
  • Bij bijzondere omstandigheden (familie, overlijden, etc.) is het mogelijk om de buddy-verbintenis binnen het termijn schriftelijk (per mail) stop te zetten.
  • De buddy-periode gaat in zodra de eerste betaling is gedaan.
  • Indien een dier overlijd binnen het buddy-termijn, mag de buddy een ander dier kiezen binnen dezelfde prijsklasse.
  • De betaling loopt maandelijks of jaarlijks via automatische incasso.
  • Stichting Carnivora behoud het recht om ten alle tijden te stoppen met de buddy-verbintenis.