Jasmine en Aladdin de luipaardgekko's

over jasmine en aladdin

Bij hun vorige eigenaar kregen Jasmine en Aladdin wel de juiste voeding, maar niet de supplementen zie ze zo hard nodig hebben (vitaminen en mineralen). Dit kan bij alle reptielen leiden tot rachitis, waardoor onder andere vergroeiingen aan de botten kunnen ontstaan. Vooral bij Jasmine heeft dit tot blijvende schade geleid. Zij heeft namelijk een mismaakte voorpoot.

Gelukkig hebben we door middel van de juiste voeding erger weten te voorkomen en ondervinden ze geen last meer van hun aandoening. Sinds hun komst bij Stichting Carnivora zijn ze uitgegroeid tot gezonde en actieve luipaardgekko's.

jasmine en aladdin'S buddies

VOORWAARDEN OM JASMINE EN ALADDIN'S BUDDY TE WORDEN

• Wij hanteren een termijn van minimaal 1 jaar. Je contract wordt daarna automatisch verlengd voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 1 maand.
  • De buddy-periode kan iedere kalendermaand ingaan.
  • Bij bijzondere omstandigheden (familie, overlijden, etc.) is het mogelijk om de buddy-verbintenis binnen het termijn schriftelijk (per mail) stop te zetten.
  • De buddy-periode gaat in zodra de eerste betaling is gedaan.
  • Indien een dier overlijd binnen het buddy-termijn, mag de buddy een ander dier kiezen binnen dezelfde prijsklasse.
  • De betaling loopt maandelijks of jaarlijks via automatische incasso.
  • Stichting Carnivora behoud het recht om ten alle tijden te stoppen met de buddy-verbintenis.