Hera en Zeus de Griekse landschildpadden

over Hera en zeus

Met een schildje van amper 10cm lang zijn Hera en Zeus de baby's van stichting Carnivora. Ze zijn bij ons gebracht door een collega dierenopvang. Waarom ze al zo vroeg in hun leven afgestaan zijn is ons een raadsel, want ze zijn ontzettend gezellig. Hun verblijf lijkt dan ook net een crèche.

Wanneer ze wat ouder (en vooral groter) zijn mogen ze hun 'kinderkamer' inruilen voor een plek tussen de vele volwassen landschildpadden die al langer bij ons wonen.

Hera en zeus' buddies

VOORWAARDEN OM HERA EN ZEUS' BUDDY TE WORDEN

• Wij hanteren een termijn van minimaal 1 jaar. Je contract wordt daarna automatisch verlengd voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van 1 maand.
  • De buddy-periode kan iedere kalendermaand ingaan.
  • Bij bijzondere omstandigheden (familie, overlijden, etc.) is het mogelijk om de buddy-verbintenis binnen het termijn schriftelijk (per mail) stop te zetten.
  • De buddy-periode gaat in zodra de eerste betaling is gedaan.
  • Indien een dier overlijd binnen het buddy-termijn, mag de buddy een ander dier kiezen binnen dezelfde prijsklasse.
  • De betaling loopt maandelijks of jaarlijks via automatische incasso.
  • Stichting Carnivora behoud het recht om ten alle tijden te stoppen met de buddy-verbintenis.