Aiko de wasbeerhond

over aiko

Aiko is bij de vorige eigenaar opgegroeid met (handtamme) wasberen, waardoor hij vergeten lijkt te zijn dat hij een wasbeerhond is. Hierdoor is hij voor een schemer-nachtdier overdag erg actief en zichtbaar, iets wat abnormaal is voor wasbeerhonden.

Deze leuke pluizenbol vind het erg leuk om samen met je te voetballen en als je geen tijd hebt om te spelen knabbelt hij aan je schoen zodat je hem zeker niet over het hoofd ziet. Zijn nieuwsgierige en enthousiaste karakter zorgt ervoor dat hij niet gecombineerd kan worden met andere wasbeerhonden, daar Aiko door zijn verleden een andere “taal” spreekt. Verder heeft hij een nog een bijzondere afwijking, hij heeft namelijk een extra teen. Dat maakt hem nog bijzonderder dan hij al is!

AIKO'S buddies

• Gonny Moret

VOORWAARDEN OM AIKO'S BUDDY TE WORDEN

• Wij hanteren een termijn van minimaal 1 jaar, met daarna de mogelijkheid tot verlenging.
  • De buddy-periode kan iedere kalendermaand ingaan.
  • Bij bijzondere omstandigheden (familie, overlijden, etc.) is het mogelijk om de buddy-verbintenis binnen het termijn schriftelijk (per mail) stop te zetten.
  • De buddy-periode gaat in zodra de eerste betaling is gedaan.
  • Na 1 jaar ontvangt de buddy automatisch een email met de vraag of de buddy wil verlengen of de overeenkomst wil stop zetten.
  • Indien een dier overlijd binnen het buddy-termijn (1 jaar), mag de buddy een ander dier kiezen binnen dezelfde prijsklasse.
  • Stichting Carnivora behoud het recht om ten alle tijden te stoppen met de buddy-verbintenis.