Arrangementen

Kinderfeestjes

Ben jij een échte dierenvriend(in) en opzoek naar misschien wel het leukste kinderfeestje ooit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 Dierenpresentaties

Stichting Carnivora biedt jong en oud de mogelijkheid om kennis te maken met de wonderbaarlijke wereld van de reptielen. Een ontzettend leuk idee voor o.a. familiedagen, buitenschoolse opvangcentra, vakantie-instellingen, bedrijfsopeningen/open dagen en bedrijfsuitjes!

 Werkenzoo

Dagbesteding, re-integratie en participatie voor jongeren en jongvolwassen met een beperking. Heb je een indicatie en wil je met speciale dieren werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

 BSO activiteiten

Speciaal voor buitenschoolse opvangcentra heeft stichting Carnivora speciale dierenpresentaties die op externe locaties gegeven kunnen worden. Tijdens deze presentaties mogen de kinderen kennis maken met een aantal van onze bijzondere dieren en zullen wij met hun sparren over onderwerpen als bijvoorbeeld voedsel, gezondheid en veiligheid.Tijdelijke opvang

Het gehele jaar door bieden wij gespecialiseerde (vakantie)opvang voor reptielen, amfibieën en geleedpotigen. Gastdieren worden in een speciale ruimte gehuisvest, waar zij alle verzorging en liefde krijgen die zij nodig hebben. Het geniet de voorkeur om de eigen huisvesting (terrarium) mee te nemen, is dit niet mogelijk dan zorgen wij voor een gepast verblijf tijdens de vakantie.