Reptar de baardagaam

over reptar

Wij hebben Reptar in zijn eigen belang weggehaald bij zijn voormalige eigenaar. Reptar was zwaar ondervoed en had beginnende symptomen van rachitis (een botaandoening die ontstaat door een tekort aan vitamine D en calcium). Door onvolledige voeding, verkeerde lampen en een foute bodembedekking verkeerde Reptar in een uiterst slechte staat. Met heel veel liefde en geduld hebben wij Reptar enigszins weer op de been kunnen helpen. Helaas heeft hij permanente lichamelijke afwijkingen overgehouden door de slechte verzorging, maar gelukkig ervaart Reptar hier niet al te veel ongemak van.

ADOPTIEVOORWAARDEN OM REPTAR TE ADOPTEREN