Poppy de witbuikegel

over poppy

Poppy werd op een ongebruikelijk laat tijdstip in de stromende regen bij onze poort gedumpt. In een natte, kartonnen doos vonden wij kleine Poppy, wiens stekeltjes waren doorweven met een vieze, plakkerige en onherkenbare substantie.

Gelukkig hebben wij genoeg ervaring met het helpen van egeltjes in nood en hebben wij Poppy zonder al te veel stress kunnen schoonmaken. Nu geniet ze in een mooi, groot terrarium van een loopwiel en een berg handdoekjes waaronder ze lekker kan wegkruipen.

ADOPTIEVOORWAARDEN OM POPPY TE ADOPTEREN