Naia de brilkaaiman

over naia

Deze gepantserde dame is als juveniel in beslag genomen ten gevolge van een karige en verkeerde huisvesting wat resulteerde in aanhoudende stress. Ondanks dat brilkaaimannen een relatief klein soort zijn, is het wel belangrijk dat zij een groot verblijf hebben. Ons waterbassin is dan ook speciaal aangepast en ingericht om Naia van alle gemakken te voorzien. Hierdoor heeft ze in een natuurlijk habitat kunnen opgroeien tot de prachtige jonge vrouw die ze vandaag de dag is.

ADOPTIEVOORWAARDEN OM NAIA TE ADOPTEREN