Jela de groene leguaan

over jela

Jela is een jong, pittig dametje dat bij ons is komen wonen nadat haar eigenaren niet meer voor haar wilde zorgen. Door haar puberteit had Jela een fel temperament, dit zorgde ervoor dat haar eigenaren haar niet durfde te hanteren maar ook het verblijf niet meer in durfde om schoon te maken. Toen wij Jela gingen ophalen met de dierenambulance, schrokken wij van haar verblijf, wat vol rottende etensresten en ontlasting lag.

Sinds Jela bij stichting Carnivora woont, begint ze langzaam maar zeker te wennen aan haar verzorgsters. Hoewel ze het hanteren nog erg spannend vind, mogen enkele verzorgers haar al oppakken en mogen de stagiaires haar verblijf binnen komen om haar nieuw eten en vers water te geven. Hoewel ze de “poepemmer” maar een vreemd ding vind, is ze wel blij dat wij haar ontlasting netjes opruimen.

ADOPTIEVOORWAARDEN OM RYU TE ADOPTEREN